Wasmachine reparatie Amstelveen

Wasmachine reparatie Amstelveen

Wasmachine reparatie Amstelveen voor alle storingen aan uw wasmachine.

U kunt contact met ons opnemen indien u een storing aan uw wasmachine heeft in Amstelveen en omgeving.
wasmachine reparatie amstelveen

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van wasmachine reparaties en kunnen deze dan ook doorgaans binnen één snel bezoekje afronden, zodat uw al gauw weer van het vertrouwde comfort van uw wasmachine zult genieten!

Nieuw kopen kan altijd nog; laat uw wasmachine eerst professioneel onder de loep nemen door witgoed reparatie Amstelveen – het betaalt zich in de meeste gevallen terug! Wij geven namelijk 3 maanden garantie op al onze reparaties, zodat u verzekerd bent van duurzaam resultaat.

Er wordt weleens gezegd dat oude wasmachines milieuonvriendelijk zijn – maar vroegtijdig afdanken is dat ook! Geef uw wasmachine een tweede leven dankzij wasmachine reparatie Amstelveen. Wanneer deze echt niet meer te redden blijkt, rijden wij hem tenslotte graag voor uw weg naar het recycle punt. Klantenservice ten top, dat is kenmerkend voor ons.

Wasmachine reparatie Amstelveen verhelpt alle storingen aan de meest voorkomende merken wasmachines.

Wasmachine maakt zijn programma niet af

Uw wasmachine werkt een tijdje normaal, pompt water en wast, maar stopt dan en voltooit het programma niet. Als dit gebeurt, moet u eerst het centrifugeprogramma instellen zodat u het wasgoed eruit kunt halen. Zoek dan naar mogelijke oorzaken.

Het gewicht van de was is over de limiet

Sommige modellen hebben een ingebouwde slimme sensor voor het overschrijden van de limiet. In dit geval moet u het overtollige wasgoed verwijderen en de wasmachine weer aanzetten.

Niet aftappen

Als de wasmachine stopt tijdens het afpompen, controleer dan of het filter van de wasmachine verstopt is of dat er een vreemd voorwerp in de pomp is gekomen.

Storing in de boiler

Het komt voor dat de wasmachine het programma niet alleen voltooit als het water op het punt staat op te warmen. Dat wil zeggen, er zijn programma’s waarin de wasmachine geen water verwarmt. In dit geval is er waarschijnlijk een storing in de boiler, wanneer het verwarmingselement kapot is of te vol zit met kalkaanslag.

Elektronica storing

Als je wasmachine stopt tijdens een wasprogramma, geven moderne wasmachines meestal een foutcode weer die op een storing wijst. Als de wasmachine het water verwarmt, het water afvoert en draait maar is gestopt en niet meer reageert, heeft het probleem waarschijnlijk te maken met elektronica. Neem in dergelijke gevallen contact op met een gekwalificeerd servicecentrum.

Maak nu een afspraak met de wasmachine monteur voor Amstelveen en omgeving.