Koelkast reparatie Amstelveen

Koelkast reparatie Amstelveen

Koelkast reparatie Amstelveen voor zeer vakkundig uitgevoerde reparaties door één van onze koelkast monteurs in Amstelveen en omstreken.koelkast reparatie amstelveen

Bel, mail of maak online een afspraak om de reparatie aan uw koelkast te laten uitvoeren door ons witgoed reparatie bedrijf.

Uiteraard krijgt u 3 maanden garantie.

Koelkast merken welke wij zoals repareren zijn o.a.: Bosch, Siemens, Miele, AEG. LG, Samsung, Bauknecht, SMEG, Hotpoint, Indesit, Zanussi, Pelgrim, ETNA, Beko, Asko, Zanker, Nordland.

Wij repareren geen Amerikaanse of side by side koelkasten.

Hoe weet u of de reparatiekosten van de koelkast de moeite waard zijn?

Er zijn bepaalde koelkastreparaties, zoals het vervangen van de computerbesturing in een high-end model, die bijna net zoveel kan zijn als de prijs van een nieuwe koelkast. In deze gevallen vraagt ​​u zich misschien af ​​of een reparatie de moeite waard is.

Beslissen of u wel of niet moet repareren, hangt voornamelijk af van de leeftijd van de koelkast. Als de reparatiekosten niet meer dan de helft van de kosten van een nieuwe koelkast bedragen en deze niet te oud is, moet u overgaan tot reparatie.

Een bovenvriezer die ouder is dan zeven jaar of een ondervriezer die meer dan zeven jaar oud is, kan te oud zijn om te repareren. Op dit punt bereikt de koelkast het einde van zijn levensduur, dus zelfs als u hem repareert, kan hij snel weer kapot gaan. Bovendien zijn nieuwere modellen doorgaans energiezuiniger, wat u op de lange termijn geld kan besparen.

Waar u uw koelkast of koel-/vriescombinatie ook aangeschaft heeft, u kunt ons altijd bellen voor een afspraak. Wij komen naar u toe voor reparatie aan huis.